ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/03/20 - 09:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 82
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کمیته خردادماه مدیریت خدمات غذایی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال 1403

در کمیته خردادماه مدیریت خدمات غذایی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در خصوص اهم چالش های بیماران دارای رژیم غذایی و بازبینی آیین نامه کمیته پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، کمیته مدیریت مواد غذایی مجتمع یکشنبه 20 خرداد 1403 با حضور دکتر مهسا ملک‌احمدی مسئول واحد تغذیه بالینی، مهندس احد اکرمی مدیر پشتیبانی، جواد استکی رئیس امور عمومی معاونت درمان ، مهندس علیرضا شیری مدیر اجرایی معاونت امور دانشگاهی، نیکو قاسم‌رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، مینا متواضع مسئول واحد تغذیه و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا زابلی زاده کارشناس بهبود کیفیت مجتمع ضمن پیگیری مصوبات جلسات گذشته به بازبینی کمیته مدیریت خدمات غذایی پرداخت.
سپس اعضای جلسه در خصوص جدا شدن شرح وظایف کمیته تغذیه بالینی با کمیته مدیریت خدمات غذایی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
همچنین در این جلسه در خصوص چالش‌های ناشی از رعایت رژیم غذایی بیماران دارای رژیم بحث و تبادل نظر و بر معرفی نمایندگان تغذیه در هر بخش جهت پیگیری رژیم های غذایی بیماران تاکید شد.
در پایان متواضع مسئول واحد تغذیه مجتمع به ارائه گزارش آماری در خصوص میزان تحویل غذا به بخش ها برطبق سامانه رزرواسیون پرداخت .

  • گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها
  • کد خبر : 267910
کلمات کلیدی
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید